Home » Alternatieve behandeling Astma

Alternatieve behandeling Astma

Astma is een ziekte aan de luchtwegen, of de aftakkingen van de longen die lucht in en uit de longen voeren. Astma veroorzaakt versmalling van de luchtwegen, de wanden van de luchtwegen zwellen op en veroorzaken dat de cellen in de luchtwegen meer slijm produceren. Deze veranderingen maken ademhalen moeilijk en veroorzaken een gevoel dat men niet genoeg lucht in de longen kan krijgen.

De gemeenschappelijke symptomen zijn hoest, kortademigheid, benauwdheid op de borst en bovenmatige slijmproductie.

Boek met alternatieve behandeling voor Astma

Er zijn veel alternatieve behandelingen voor astma die verbetering op kunnen leveren. De meest eenvoudige methode is te vinden in de boeken van Dr.F.Batmanghelidj. Niet alleen voor Astma zijn zijn boeken aan te bevelen, maar ook in het kader van algehele gezondheid.

Veel mensen zijn namelijk zonder dat ze dat weten uitgedroogd, en dat veroorzaakt veel ziekten en kwalen, waaronder astma. Dit boek is enorm interessant. Je leert meer over hoe je lichaam in elkaar zit, en ook hoe uitdroging astma en andere klachten kan veroorzaken.

Lees meer uitgebreide informatie over dit boek met een alternatieve behandeling voor Astma. Op die website zijn ook interessante interviews (video) te vinden over deze behandeling.

Contact

Adverteren op alternatievebehandelingen.nl? Dat kan, mail voor meer informatie naar info @ alternatievebehandelingen.nl

Zoeken:

juni 2021
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930