Home » Alternatieve behandeling Depressiviteit

Alternatieve behandeling Depressiviteit

Een diep gedeprimeerde stemming die door gevoel van droefheid, wanhoop en ontmoediging wordt gekenmerkt. Er zijn kleine depressies die ieder mens wel eens heeft en die vanzelf weer overgaan en er zijn ook depressies die medisch erkend worden als een serieus psychologisch probleem. Hierbij is er vaak sprake van een gevoel van lage zelfachting en van schuld en het heeft als gevolg het ontwijken van interpersoonlijk contact en allerlei fysieke symptomen zoals teveel of juist niet eten, slaapstoringen of een keur aan psychosomatische klachten.
Depressiviteit word door de reguliere geneeskunde vaak bestreden met een combinatie van Psychiatrie en chemische medicijnen die een effect op de stemming hebben.

Alternatieve behandeling van depressiviteit
Er zijn echter een keur aan alternatieve behandelingen die zich eveneens op de psyche en de stemming van een patient richten en die effectief zijn tegen depressiviteit. Er zijn een aantal alternatieve behandelingen van depressiviteit mogelijk. Kijk in de Overzicht van Alternatieve Geneeswijzen voor een behandeling die bij u past.

Contact

Adverteren op alternatievebehandelingen.nl? Dat kan, mail voor meer informatie naar info @ alternatievebehandelingen.nl

Zoeken:

september 2019
Z M D W D V Z
     
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930